Werken bij HilverZorg

Een vaste baan bij HilverZorg

manenzusteroprug

Wil je bij werken bij HilverZorg dan ben je natuurlijk van harte welkom om te solliciteren. HilverZorg is een organisatie voor mensen door mensen. Met zorg om, met en voor elkaar. Daarom zoeken wij medewerkers die onze kernwoorden alert, betrokken en comfortabel hoog in het vaandel hebben staan. Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers alert en betrokken zijn en belang hechten aan hun werk maar ook voor hun persoonlijke ontwikkeling. Binnen onze lerende organisatie is er daarom veel aandacht voor de competenties van mensen.

Bij HilverZorg bieden we gemotiveerde mensen met talent voor de zorg graag kansen.

Heb je belangstelling om als professional of vrijwilliger bij HilverZorg aan de slag te gaan? Dan nodigen we je van harte uit te reageren op een van onze vacatures. Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling P&O via 035 – 626 04 00.

Flexibel werken bij HilverZorg

ouderevrouw_met_zusterIs flexibel werk iets meer voor jou?
Wij zijn altijd op zoek naar flexibele, zelfstandige, initiatiefrijke en gemotiveerde medewerkers in de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige. Ben je bovendien breed inzetbaar en op, soms zeer korte termijn oproepbaar? Dan zoeken wij jou.

FIT (Flexibel Inzetbaar Team) is het flexbureau van HilverZorg. Daar bieden wij flexibel werk in de zorg en in de verpleging. Vanuit FIT word je ingezet bij de diverse wijkteams, woondienstencentra en expertisecentra van HilverZorg.

FIT regelt extra inzet als daar binnen HilverZorg behoefte aan is. Bijvoorbeeld bij ziekte, tijdens vakantie of bij knelpunten in de bezetting.

Flexwerkers hebben een dienstverband bij HilverZorg en zijn op verschillende tijden bij teams inzetbaar. Zo kan het dus zijn dat je de ene dag op De Boomberg werkt en de andere dag in een van onze wijkteams de mensen thuis helpt.

Op dit moment zijn wij met name op zoek naar verpleegkundigen. Hier vind je onze actuele vacatures. Je kunt ook een mail sturen aan FIT@hilverzorg.nl of bellen met (035) 62 60 432.