muziek_makenAls je je inzet als vrijwilliger is het fijn om te kunnen doen waar je goed in bent. Vaak is dat namelijk ook wat je leuk vindt. Zo vinden vrijwilligers met een technische achtergrond het fijn om uit te leggen hoe een iPad werkt of om te helpen met het installeren van een printer. Maar vrijwilligers die goed zijn in sport vinden het waarschijnlijk veel fijner om te gaan wandelen of een andere bewegings-activiteit te doen. Creatieve vrijwilligers hebben weer heel andere competenties.

We zijn dan ook verheugd dat je je vanaf vandaag ook op kunt geven als vrijwilliger op basis van wat je graag voor vrijwilligerswerkt wilt doen. Tot vandaag kon je als vrijwilliger op HilverHart alleen reageren op een vrijwilligers vacature. Maar vanaf vandaag kun je je dus ook bij HilverZorg als vrijwilliger aanmelden via een ‘open sollicitatie formulier’. Het is dan wel belangrijk dat je daarin aangeeft waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Wij zijn op zoek naar mensen met gevoel voor computers & techniek, sportiviteit & bewegen, creativiteit & knutselen en gezelschap & ondersteuning.

Natuurlijk wordt je altijd alleen maar ingezet nadat er overleg met jou is geweest. Ga meteen naar deze pagina om je open sollicitatie in te vullen. Mocht je nog vragen doe dat dan in een mail.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.