Een liefdevol project gericht op verbinding 

Schrijf je in bij HilverZorg

Vanuit de overtuiging dat liefdevolle aanraking (via handmassage) een goed instrument is om contact te maken met cliënten, werkt HilverZorg sinds 2018 met het project ‘Handmassage in de Zorg’ van Unity Care. 

Binnen de vertrouwensrelatie die ontstaat met de handmasseur, kunnen (wijk)bewoners hun wensen en behoeften uiten bij de handmasseur. Verbinding door handmassage in de ontmoetingsruimte, waar men elkaar laagdrempelig kan ontmoeten, blijkt een effectieve manier om eenzaamheid terug te dringen.

In het najaar van 2019 worden er 8 nieuwe vrijwilligers opgeleid tot handmasseur. Na het afronden van de scholing volgt de werkperiode van 12 maanden, met een frequentie van 1 dagdeel per week.

Mocht u op zoek zijn naar een leuke en zinvolle vrijwilligersfunctie gericht op persoonlijke aandacht en liefdevolle aanraking, neem dan contact op voor meer informatie met Marie-José Bruins via de mail
Aanmelden kan tot 1 juli 2019. Ook kunt u zich bij haar aanmelden voor de informatiebijeenkomst op maandag 17 juni 2019 tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij Nieuw-Kerkelanden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.