Dit is de week van ‘zorg en welzijn’. Op zaterdag 18 maart organiseert HilverZorg een aantal Open Dagen bij onze locaties. Op de onderstaande locaties bent u van harte welkom om kennis te maken met het ontmoetingscentrum bij u in de buurt. Een plek voor koffie, contact, gezelligheid en activiteiten, maar ook voor vragen over gezondheid, zorg en uw woonsituatie. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom. Hieronder vindt u per locatie wat er allemaal te doen is tijdens de Open Dag.


Ontmoetingscentrum Nieuw Kerkelanden
Franciscusweg 137, Hilversum

 • Donderdag 16 maart van 16.00 tot 18.00 uur

  Instructiemiddag DUO-fiets

 • Vrijdag 17 maart

  Handmassage (tussen 10.00 en 12.00 uur)
  Pizza eten en kijkje in de keuken (vanaf 16.00 uur)

 • Zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 15.00 uur

  Op het ontmoetingscentrum kunt u vandaag schilderen, wandelen, meedoen met gym of een rondje maken op de DUO-fiets. Ook kunt u uw geheugen testen met de braintrainer of uw rollator versieren. En bent u nieuwsgierg naar hoe de appartementen op Nieuw Kerkelanden eruit zien? Kom dan vooral langs, want tijdens de Open Dag kunt u ook een appartement bekijken.En natuurlijk is er koffie of thee met wat lekkers!


Ontmoetingscentrum St. Joseph
Minckelersstraat 71, Hilversum

 • Zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 15.00 uur

  Tijdens de Open Dag kunt u aanschuiven om creatief aan de slag te gaan: wollen vogeltjes maken of zelf kaarten maken of u kunt meedoen met het Kallidrom-spel! dit is een relatief eenvoudig, maar zeer veelzijdig spel dat met meerdere spelers gespeeld kan worden. Bent u nieuwsgierg naar wat dit is, kom dan een kijken nemen met de Open Dag. Alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.


Ontmoetingscentrum De Boomberg
Vaartweg 42, Hilversum

 • Zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 14.00 uur

  Klik hier voor het programma van de Open Dag op ontmoetingscentrum De Boomberg.


 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.