Heb je op 9 en 10 maart nog niets te doen. Lees dan verder!
Want naast het structurele werk dat je misschien als vrijwilliger in Hilversum al doet is het natuurlijk heel erg leuk een dagje de handen uit de mouwen te steken voor een Hilversumse stichting, vereniging of zorginsteling via NL Doet. Op 9 en 10 maart is het zover. Dan start deze grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek op de NL Doet website een leuke klus in Hilversum en meld je aan. Alleen, of met je sportclub, collega’s of familie!

Meedoen als groep
Vele handen maken licht werk. Dus waarom doe je niet mee als groep? Verzamel je familie, collega’s, leden van je (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke klus uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen. Als je met een groep gaat kun je bij het aanmelden de naam van de groep plaatsen.

Tip: Er zijn niet veel klussen met plek voor meer dan 20 / 25 vrijwilligers. Wil je toch met een grotere groep aan de slag? Zoek dan bij grotere zorginstellingen (neem bijvoorbeeld contact op met HilverZorg), zij hebben vaak meerdere klussen op 1 locatie op de site staan.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.