Op 12, 13, 14 en 15 juni vindt de eerste HilverZorg Rolstoelvierdaagse plaats. Op initiatief van de Hilversumse buurtsportcoaches zal het evenement worden georganiseerd, waarbij volwassen en oudere mensen samenkomen en bewegen.

Vrijwilligers Gezocht!

De actieve 60+er kan zelf mee wandelen, maar wie niet meer in staat is om zelf 4-5 km te wandelen legt de afstand in de rolstoel af. En daarom zoeken wij sportieve vrijwilligers die deze mensen in een rolstoel willen duwen! Met elkaar en voor elkaar, samen in beweging.

Als vrijwilliger wordt u om 18.00 uur verwacht. Wij starten om 18.30 uur vanaf verschillende HilverZorg locaties ( de Boomberg, de Egelantier,Nieuw Kerkelanden en Lopes Dias. Wij lopen per avond ongeveer 4-5 kilometer en zijn rond 20.00 uur weer terug op de locatie.

We lopen de eerste 3 avonden in de wijk rond de eigenlocatie. Op de vierde avond komen we bij elkaar op de Kerkbrink met alle deelnemers voor een feestelijke finish. Elke avond zal er onderweg iets te drinken en een versnapering zijn.

Samen met familie, medewerkers en vrijwilligers willen wij het werk zo licht mogelijk maken. Graag maken wij er een feestje van voor iedereen en daarom hopen wij dat u, of uw organisatie ook bereid is om zich in te zetten.

Opgeven als vrijwilliger kan tot en met 29 mei bij Michiel Pot of Anoeshka de Waard van HilverZorg. Voor meer informatie kunt u ook contact met één van ons opnemen. Michiel is bereikbaar via m.pot@hilverzorg.nl, Anoeshka is bereikbaar via a.de.waard@hilverzorg.nl .

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.