Voor verschillende HilverZorg locaties zoeken wij vrijwilligers die bezoekers willen ontvangen en begeleiden naar een ruimte waar zij hun naasten die bij ons wonen kunnen ontmoeten. Vanwege de versoepeling van de bezoekmogelijkheden aan verpleeghuizen kan bezoek onder voorwaarden weer plaats vinden. De vrijwilliger zal het bezoek bij ontvangst naar zijn of haar legitimatie vragen, een aantal vragen over de gezondheid stellen en contactloos temperaturen. Als de bezoeker geen gezondheidsklachten heeft en de temperatuur is onder de 38 graden geeft de vrijwilliger hem of haar een mondkapje en begeleidt de bezoeker naar de bezoekruimte. Als u geïnteresseerd bent in deze vrijwilligersvacature kunt u een mail sturen aan Michiel Pot.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 1. Astrid Calis

  Goedemiddag,

  Ik zou graag wat meer informatie willen m.b.t. vrijwilligerswerk.

  Zou graag iets willen doen voor de medemens.
  Ik heb op dit moment een vaste baan op kantoor maar doordat mijn interesse meer ligt in de zorg zou ik mij graag beschikbaar stellen om hiervoor wat te kunnen
  betekenen.

  Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet,
  Astrid Calis
  Tel: 0641456262

  Beantwoorden
 2. Mette

  Goedemorgen,

  Ik vroeg mij af of jullie nog vrijwilligers nodig hebben.

  Voor mijn studie heb ik de leuke opdracht gekregen om vrijwilligerswerk te verrichten voor minimaal 20 uur.
  Nu dacht ik al snel aan Hilverzorg. Ik wil wat doen voor de medemens en een steentje bijdragen waar het kan. Het lijkt mij erg leuk om hierover in gesprek te gaan als deze vraag er nog is.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Mette Peek

  Beantwoorden
  • Petra Lelieveld

   Beste Mette,

   Dankjewel voor je vraag en leuk dat je zo snel aan Hilverzorg dacht! Op dit moment kunnen wij helaas, in verband met corona, niet met vrijwilligers werken. we hopen dat dat zo snel mogelijk wel weer het geval kan zijn. Zouden we eventueel, in afwachting van betere tijden, jouw e-mailadres mogen bewaren en dan later nog contact opnemen? Of moet jouw vrijwilligerswerk deze periode gedaan worden?
   Ik hoor het graag.

   Vriendelijke groet,
   Petra Lelieveld
   p.lelieveld@hilverzorg.nl

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.