Stilstaan bij jezelf

Cursus Stilstaan bij jezelf
Elke twee weken Maandag
Versa Welzijn
Kosten € 25,00
Mantelzorgers zorgen vanuit hun relatie voor hun naaste, vanuit verbondenheid. Je kiest niet voor mantelzorg, het overkomt je. De meeste mantelzorgers vinden dat heel gewoon, ‘dat doe je toch’?. En juist omdat het zo vanzelfsprekend is, lopen belaste mantelzorgers zichzelf nogal eens voorbij. Neemt de zorg jou grotendeels in beslag en is er onvoldoende tijd en ruimte om even bij te tanken? Of is het lastig om de mantelzorg te combineren met werk en gezin? Heb je last van schuldgevoelens en voel je je tekortschieten? Dan kan emotionele ondersteuning helpen om te gaan met jouw mantelzorgsituatie.
Voor de mantelzorgers is het noodzakelijk in balans te blijven, om de zorg voor de naaste vol te kunnen blijven houden.
Bij de cursus ‘Stilstaan bij jezelf’ ga je met andere mantelzorgers door een bewustzijnsproces. Hoe gaat het eigenlijk met mij, hoe weet ik wanneer ik beter voor mezelf moet zorgen en hoe doe ik dat dan. Vanuit bewustzijn komen inzichten over wat jij als mantelzorger specifiek nodig hebt om te kunnen blijven zorgen.
De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 ½ uur met een terugkomdag. Data 8 en 22 oktober, 5 en 19 november, 3 december 2018.  Terugkomdag 14 januari 2019.
De cursus is een samenwerking met Amanda Minkema van Courage Coaching & Communication. 
I.v.m. persoonsvolgende financiering is deze cursus alleen voor mantelzorgers uit Hilversum en de BEL gemeenten. 
Informatie en/of aanmelden:
Versa Welzijn, Nanneke de Kuiper, 035 623 11 00, nkuiper@versawelzijn.nl
Link

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.