Koffieochtend voor ouders van bijzondere kinderen

MEE
MEE organiseert samen met steunpunt mantelzorg Woudenberg een doorlopende gespreksgroep voor ouders (verzorgers) van bijzondere kinderen uit Woudenberg en directe omgeving. De groep is bedoeld voor ouders van kinderen met ASS, ADHD, hoogbegaafdheid, hoogsensitief, een lichamelijke of verstandelijke beperking, kortom bijzondere kinderen die speciale aandacht van jou als ouder behoeven.

Koffieochtend voor ouders van bijzondere kinderen
Als ouders zijn we allemaal gelijk. Met zorgen en mooie momenten op de weg die we lopen, en waarbij je soms veel te lang moet zoeken, om te vinden wat je nodig hebt. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: het beste voor je kind.
Voor veel ouders begint het met een gevoel… er is ‘iets’ waar je in het begin je vinger vaak nog niet echt op kunt leggen. Dan begint de zoektocht naar een antwoord (een diagnose, een naam, bevestiging…). Helaas weten we uit ervaring dat je er met dit antwoord nog lang niet bent. Jouw kind is bijzonder, en dat betekent dat je bij alle dingen, of het nu gaat over een zorgtraject, het vinden van een geschikte school of een passende sport steeds zult moeten kijken wat bij jouw kind en jullie situatie past. Daarom gaan we starten met: ‘koffieochtenden voor ouders van bijzondere kinderen’.

Gratis bijeenkomsten
De bijeenkomsten zijn gezellig en bieden ruimte voor herkenning en uitwisseling van ervaringen. Ieder heeft zijn/haar eigen verhaal. Ook wordt er regelmatig een onderwerp behandeld ter ondersteuning bij de zorg en opvoeding. Dit doen we onder het genot van een kop lekkere koffie. Er is vanuit MEE begeleiding aanwezig, de groep heeft echter geen hulpverlenend karakter. Het ontmoeten van lotgenoten en het uitwisselen van ervaringen staat centraal.

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomsten verbonden.

Wanneer en waar
De koffieochtenden zijn gepland op donderdagochtend 23 mei en 20 juni van 10.00 tot 11.30 uur. In het Cultuurhuis in Woudenberg (Dorpsstraat 40 3931 EH Woudenberg).

Meer informatie en aanmelden
Neem voor informatie of aanmelden contact op met MEE via T035-3030165 of woudenberg@mee-ugv.  Marlies, Nona of Lieuwkje staan je graag te woord.
Link

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.